tiistai 29. toukokuuta 2012

Kevätflunssa, mene jo pois!

Eavesin perheen väkiluku on edelleen kaksi. Tällä hetkellä nämä kaksi ovat tosin päättäneet yrittää päästä eroon ylimääräisestä läskistä, jota on valitettavasti kertynyt kiloittain. Mr. Eaves lienee tällä hetkellä paremmassa kunnossa, sillä minua on useamman viikon vaivannut inhottava flunssa. Että lenkkeile siinä sitten.

Jos ei tämäkään auta, pitänee palata lääketieteen pariin.

3 kommenttia:

 1. Löysin äsken blogisi ja sait heti yhden lukijan lisää =) Lyhyet postaukset ovat kivoja vaikka sinun tyylistä kirjoutusta lukisi tietysti pidemmältikin.

  VastaaPoista
 2. Puuh puuh, flunssat poijes! Kesä tuokoon lämpöä ajatuksiinne, sydämiinne ja tekemisiinne. Puhtia tuo kevennys vaatii, mutta määrätietoisuus vie tuloksiin. Itse kevensin tässä loppukeväästä muutamia kiloja ja nyt on hyvä mieli kun on päässyt tavoitteeseen. Kannustakaa toisianne tavoitteeseen :)

  VastaaPoista
 3. Claudia, tervetuloa! Lyhyet (ja harvat) postaukset johtunevat siitä, että yritän olla sen kummemmin ajattelematta tätä asiaa. :\

  Claudensia, kiitos ihanista toivotuksistasi! Toistaiseksi ei ohentumista ole juurikaan tapahtunut, mutta hiljaa hyvä tulee.

  VastaaPoista