torstai 23. helmikuuta 2012

Miten raskaaksi tullaan?

Välillä sitä aina miettii minkälaisia poppakonsteja se raskautuminen oikein mahtaisi edellyttää.

Pitääkö syödä tiettyjä vitamiineja? Muistettava hammaslääkärissä sanoa, että saatan olla raskaana, että saa vaarattomampaa puudutusainetta? Pitääkö flunssassa syödä sikiöturvallisia särkylääkkeitä? Onko jätettävä viikonloppuisin saunasiiderit juomatta?

Onko elettävä koko ajan niinkuin olisi raskaana?

Vaikka mieluummin eläisi ihan niinkuin ennenkin ja olisi sen suuremmin ajattelematta asiaa. Jos se vaikka auttaisi. Sillä eikö siinäkin ole jo ihan tarpeeksi muistutusta, kun tietää milloin ovulaatio tapahtuu ja huomaa menkkojen alkaneen.

2 kommenttia:

  1. Hei, löysin vasta blogisi ja sait täältä heti uuden lukijan. Pidän blogisi rauhallisesta ja hillitystä ilmeestä. Ja kommentina tähän kirjoitukseen, että mä olen yrittänyt kohta kaksi vuotta. Alkuun kokeilin syödä kaiken maailman foolihapot, juoda greippimehut ja olin jossain vaiheessa kokonaan juomatta alkoholiakin. Ei auttanut. Tuleehan narkkarit ja alkoholistitkin raskaaksi eli älä stressaa elämäntavoista - se stressi ainakin vaikuttaa, kuulemma.
    Onnea matkaan, toivottavasti teillä tärppää pian.

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa Tuuliviirityttö! Noita narkkareita ja alkoholisteja olen yrittänytkin ajatella, että jos kerran niillä niin miksei meilläkin. Mutta ei kai tässä voi kuin pelätä pahinta ja toivoa parasta.

    Onnea yritykseen sinullekin!

    VastaaPoista